ALBERTSLUND: Liket ble funnet av politiet tirsdag i et skogområde utenfor Albertslund, vest for København. Etter det danske medier erfarer ble liket funnet partert. Foto: Scanpix
ALBERTSLUND: Liket ble funnet av politiet tirsdag i et skogområde utenfor Albertslund, vest for København. Etter det danske medier erfarer ble liket funnet partert. Foto: ScanpixVis mer

Dansk MC-gjengmedlem forsvant sporløst for en uke siden.
Nå er han trolig funnet død

Danske medier: - Parteringsdrap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Siden slutten av august har et medlem av den danske MC-klubben Satudarah vært meldt savnet, og fryktet drept.

Tirsdag ettermiddag bekrefter dansk politi at de har funnet liket av en 25 år gammel mann som har forbindelser til MC-klubben Satudarah, skriver den danske avisa Politiken.

Liket ble funnet av politiet tirsdag i et skogområde utenfor Albertslund, vest for København. Etter det danske medier erfarer er liket partert.

På mandag gjennomførte dansk politi ransaking på en adresse i Ballerup, der to menn med koblinger til det kriminelle MC-gjengmiljøet skal ha blitt holdt mot sin vilje. En av disse skal være den avdøde 25-åringen.

Holder kortene tett til brystet

Tirsdag morgen, altså før likfunnet, pågrep dansk politi to menn.

De to mennene er nå varetektsfengslet i fire uker. Dansk politi vil derimot ikke opplyse om hva de to mennene er siktet for, og på hvilket grunnlag de er varetektsfengslet.

Fengslingsmøtet ble holdt for lukkede dører av hensyn til etterforskningen, og de varetektsfengslede sine navn ble ikke gjort kjent.

Ifølge dansk TV2, er de to mennene siktet for drap og medvirkning til drap.

Medlem av motorsykkelgjeng

Etter ransakingen av den nevnte adressen, søkte politiet i et skogsområde cirka to kilometer unna, og fant en partert kropp, skriver dansk TV2.

Ifølge flere danske medier skal kroppen tilhøre en 25 år gammel mann, som er satt i forbindelse med MC-gjengen Satudarah.

Motorsykkelklubben Satudarah ble opprinnelig dannet i Nederland og skal ha et anstrengt forhold til rivalene i Hells Angels.

Flere Satudarah-medlemmer er tidligere dømt for drap, utpressing og narkotikaomsetning.

Dansk politi er meget forsiktige i sin omtale av saken, men etterforsker den som et drap.

Politiet har mistanke om at den unge mannen er drept og utsatt for overgrep og ulovlig frihetsberøvelse, og de etterlyser nå vitner i saken.