ETTERFORSKES: Politiet etterforsker om funnet i Køge har forbindelse til ubåt-drapet. Foto: Peter Thompson / AFP / scanpix
ETTERFORSKES: Politiet etterforsker om funnet i Køge har forbindelse til ubåt-drapet. Foto: Peter Thompson / AFP / scanpixVis mer

Ubåt-mysteriet i Danmark:

Dansk politi har funnet en arm i Køge Bugt

- Antar at armen har forbindelse til Ubåt-saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Københavns Politi opplyser i en pressemelding at de i samarbeid med Forsvarets dykkere i dag klokka 10.20 har funnet en arm i Køge Bugt.

- Armen er ikke blitt undersøkt ennå, men er funnet i samme område vi fant den første armen som var sunket ned på lignende måte. Derfor antar vi at armen har forbindelse til Ubåt-saken, sier visepolitiinspektør Jens Møller Jensen.

Den danske oppfinneren Peter Madsen (46) er siktet for å ha drept den svenske journalisten Kim Wall om bord i sin privatbygde ubåt. Han nekter for å ha drept Wall, men har ifølge dansk politi tilstått å ha partert henne.

I starten av oktober ble Kim Walls hode og ben funnet.

Madsen har flere ganger endret forklaring og har tidligere hevdet at Wall døde som følge av en ulykke om bord. Han er siktet for drap, likskjending og grove seksuelle overgrep under særdeles skjerpende omstendigheter, skriver NTB.

For under en måned siden tilstod Madsen parteringen av Wall, men hevder at hun døde av kullosforgiftning.

Armen som i dag ble funnet vil ifølge politiet nå bli undersøkt av rettsmedisinere.

Dagbladet følger saken.