Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dansk politi har funnet ny kroppsdel i Køge bukt

Funnet i området der søket etter Kim Wall har foregått.

ETTERFORSKES: Politiet etterforsker om funnet i Køge har forbindelse til ubåt-drapet. Foto: Scanpix Denmark / Anders Valdsted / ALTERNATIVE CROP
ETTERFORSKES: Politiet etterforsker om funnet i Køge har forbindelse til ubåt-drapet. Foto: Scanpix Denmark / Anders Valdsted / ALTERNATIVE CROP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dansk politi skriver i en pressemelding at det er funnet en ny kroppsdel i Køge bukt. Den ble funnet av dykkere fra Forsvaret.

- Vi har så langt ikke slått fast hvem den tilhører. Men vi jobber utfra at funnet kan knyttes til ubåtsaken, sier visepolitiinspektør Jens Mæller Jensen hos politiet i København i en pressemelding.

Kroppsdelen skal undersøkes på rettsmedisinsk institutt i morgen, står det i pressemeldingen.

Den danske oppfinneren Peter Madsen (46) er siktet for å ha drept den svenske journalisten Kim Wall om bord i sin privatbygde ubåt. Han nekter for å ha drept Wall, men har ifølge dansk politi tilstått å ha partert henne.

I starten av oktober ble Kim Walls hode og ben funnet.

Madsen har flere ganger endret forklaring og har tidligere hevdet at Wall døde som følge av en ulykke om bord. Han er siktet for drap, likskjending og grove seksuelle overgrep under særdeles skjerpende omstendigheter, skriver NTB.

For under en måned siden tilstod Madsen parteringen av Wall, men hevder at hun døde av kullosforgiftning.

Saken oppdateres.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!