Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dansk sykehus fikk mat produsert i sementblander

Maten er nå destruert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et sykehus i byen Svendborg i Danmark har destruert alle matprodukter som selskapet Nordic Ingredients har levert til dem. Deler av maten ble produsert i en sementblander.

Selskapet Nordic Ingredients ble onsdag stengt av det danske mattilsynet. Årsaken er at bedriften ikke overholdt tilsynets hygieneregler.

- Vi har trukket tilbake alle de resterende produktene som Nordic Ingredients har levert til oss, sier pressesjef ved OUH Svendborg Sygehus, Kristian Serge Skov-Larsen, til nyhetsbyrået Ritzau torsdag.

Sykehuset undersøker nå hvorfor de fikk levert mat fra en bedrift som ikke er godkjent av det danske mattilsynet, Fødevarestyrelsen.

Ti andre danske sykehus og sykehjem har også mottatt produkter fra Randers-baserte Nordic Ingredients.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling