Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dansk tv-stasjon på nettet

Danske www.scoopstation.com er først ute i Europa med å lansere en stor tv-stasjon på internett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Scoopstation hadde sine første sendinger i går. Programmene er tilgjengelige døgnet rundt, og deles inn i kategoriene musikk, dokumentar, extreme, livsstil og motor.

- Nye programmer vil legges ut hver dag, så brukerne kommer til å oppleve oss som mye mer enn en videoserver, sier programsjef Henrik Torsager til Ekstra Bladet.

Programtilbudet er variert. For øyeblikket kan seerne velge blant annet programmer om jenter og motor, den opprinnelige Dick Tracy-filmen, tagging og en dokumentar om Guatemala. På skisseblokka står daglige nyhetssendinger.

Målsetningen er at programmene skal være så interaktive som mulig. For eksempel skal det gå an å få oppskrifter av TV-kokken, samtidig som du bestiller matvarene levert hjem til deg.

Målgruppa er 15-35 år gamle danske internettbrukere med internettoppkibling som er minst like rask som ISDN. Scoopstation vil ha best mulig bildekvalitet og er ikke redd for å miste noen få seere med dårlig utstyr.

- ISDN er allerede temmelig utbredt i de danske hjem, sier administrerende direktør Michael Meistner.

I løpet av det første året håper Scoopstation å ha en seermasse på 25 000 personer. Klarer de det, vil teamet utvide til de andre skandinaviske landene - kanskje også resten av Europa. Blant investorene er danske Tele2 og Microsoft.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media