TEKNISKE PROBLEMER: Danske Bank melder at de har tekniske problemer. - Vi beklager, skriver Danske Bank Norge på Facebook. Illustrasjonsbilde. Foto: Reuters / NTB Scanpix
TEKNISKE PROBLEMER: Danske Bank melder at de har tekniske problemer. - Vi beklager, skriver Danske Bank Norge på Facebook. Illustrasjonsbilde. Foto: Reuters / NTB ScanpixVis mer

Danske Bank

Danske Bank har tekniske problemer

- Vi beklager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Danske Bank Norge har for øyeblikket tekniske problemer, og som følge av det er flere av bankens tjenester nede.

- Vi beklager til kundene som er berørte av problemene vi har nå. Disse skyldes en teknisk feil som påvirker våre servere, og vi jobber på spreng for å få løst situasjonen, sier Tina Berggård, pressesjef i Danske Bank, til Dagbladet.

Problemene har pågått omtrent siden klokka 16.30.

- Vi har fått tilbakemelding fra kunder som sier at de får brukt både debet og kredittkort, men det er for tidlig å si hvor mange dette gjelder, sier Berggård.

I Danmark er de også rammet av tekniske problemer. Danske TV 2 skriver at nettbank, MobilePay og mobilbank ikke fungerer.

Flere land rammet

Også Danske Bank i Nord-Irland melder at de har tekniske problemer.

- Vi har problemer med en rekke av våre systemer. Vi takker for din tålmodighet mens vi løser problemet, skriver de på Twitter.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Danske Bank uten å lykkes.

Dagbladet følger saken.