Danske drept i Thailand

Skutt og drept på Koh Samui i Thailand natt til torsdag, opplyser dansk UD.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 34 år gammel dansk mann ble skutt og drept på ferieøya Koh Samui i Thailand natt til torsdag, opplyser dansk UD, ifølge NTB.

Mannen satt på et vertshus sammen med en svensk statsborger da en person i lokalet skal ha skutt mot de to, skriver Scand. Asia på sine nettsider.

Ifølge VG Nett har den danske statsborgeren bodd hele livet i Norge.

Vitner forteller at dansken og svenksen hadde vært i klammeri med to thailandske menn kort tid før skyteepisoden fant sted. Det skal ha vært dansken som førte an krangelen, og han skal derfor ha vært målet for skuddene, skriver danske Ekstrabladet.

Den danske statsborgeren ble truffet ble truffet to ganger og ble drept på stedet. Den svenske statsborgeren skal være såret.

Politiet i Thailand vet foreløpig ikke noe om motivet til drapet. De har arrestert en 26 år gammel thailandsk mann. Han er nå siktet for drapet. En annen mistenkt skal fortsatt være på frifot.

Konsul Lill Vaksal ved den norske ambassaden i Bangkok sier til Dagbladet.no at de foreløpig ikke har fått noe bekreftelse på om mannen har bodd i Norge.

- Han er ikke norsk statsborger, og derfor har ikke vi fått noe bekreftet. Men vi vil fortsette å holde kontakt med den danske ambassaden. sier hun.

FERIEØY: Den danske statsborgeren ble drept her på ferieøya Koh Samui natt til torsdag. Foto Google maps
FERIEØY: Den danske statsborgeren ble drept her på ferieøya Koh Samui natt til torsdag. Foto Google maps Vis mer