Danske drept med samuraisverd

Parmiddag gikk over styr.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En parmiddag på Sjælland endte med at den 40-årige mannlige gjesten fikk halspulsåren skåret over med samuraisverd av den 45-årige verten og vennen. 40-åringen døde i natt av skadene, skriver Politiken.dk.

40-åringen og kona var på besøk hos 45-åringen og dennes kone på Sjellebrovang ved Ringsted. Det er uklart hva som nøyaktig skjedde, men de to mennene forsvant etter en stund ovenpå, og på vei ned igjen ble altså gjesten skåret i halsen med sverdet etter et kort basketak med verten.

De to kvinnene så ikke hva som skjedde, og 45-åringen har bare vært inne til et kort avhør; han har fortalt politiet at han tidligere på dagen hadde drukket «en del» og dessuten tatt kokain.

40-åringen var i live da han ble fraktet til Køge sygehus, og ble seinere overført til Rigshospitalet. Etter noen timer med kritisk tilstand døde han nå på morgenkvisten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer