Danske nazister: - Kjenner ikke Jahr

KØBENHAVN (Dagbladet): Nynazistene i Danmark avviser at de har noe med Joe Erling Jahr å gjøre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har ikke holdt Jahr skjult, og har ingenting med dette å gjøre. Dansk politi har ingen sikre holdepunkter for å knytte drapet på Benjamin til slagsmålet i Frederikshavn i fjor sommer.

Dagbladet var i går kveld i kontakt med nynazistene i Danmark. Fra nynazisthovedkvarteret i Hundige, vel tre mil sør for København, sier en talsmann som ikke vil si navnet sitt:

- Vi har ikke sett noe til Jahr. Han har ikke gjemt seg hos oss. Det eneste vi vet om Jahr er det vi har lest i danske aviser, sier talsmannen. Slagsmålet i Frederikshavn, mellom ungdommene fra Holmlia som deltok i Dana-cup og nynazistene, er registrert hos politiet i byen.

Ifølge politirapporten som ble skrevet, var flere ungdommer innblandet i bråk ved Badmintonhallen, like ved klubbhuset til fotballklubben.

Spørsmålet er nå om politiet likevel klarer å dokumentere at slagsmålet mellom fotballgutta fra Holmlia og en gjeng nynazister i Frederikshavn i fjor sommer, virkelig var det som førte til at Benjamin Hermansen ble stukket med kniv fem ganger og drept på Holmlia forrige fredag.