Danske politikere hadde sex på fiendens kopirom

Fylleskandale etter EU-valg.

FYLLESKANDALE: Partiformann Helle Thorning-Schmidt ønsker ikke kommentere saken. FOTO: Henning Bagger/SCANPIX
FYLLESKANDALE: Partiformann Helle Thorning-Schmidt ønsker ikke kommentere saken. FOTO: Henning Bagger/SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet.no): På valgnatten tok medlemmer av Danmarks Socialdemokratiske Ungdom fotokopier av bryster og andre intime kroppsdeler på Venstres kopirom.

Det var søndag kveld at de unge socialdemokratene festet og feiret stemmene de mottok ved EU-valget. Det skriver Ekstra Bladet som avslører at de feststemte deltagerne ikke bare holdt seg til å ta bilder av nakne bryster, men at de også skrev en "vennlig" hilsen til sine konkurrenter i Venstre:

Feststemte
«Dere ble nok ikke det største partiet, men til gjengjeld har dere det beste stedet å ha sex. Mvh deres for evig- Socialdemokratene.»

Allerede tidlig på kvelden var det tydelig at mange av de unge politikerne var i festhumør. De høylytte partimedlemmene inntok partilederdebatten omkring midnatt med halvtomme glass, høye hæler og røde kinn, skriver B.T på sine nettsider.

Ekstra Bladet har ikke lagt ut saken på nettet.

Ingen i Venstre har ønsket å kommentere saken, opplyser deres pressetjeneste.

- Ingen kommentar
DSU-formann Peter Hummelgaard Thomsen irriterer seg over episoden, mens partiformann Helle Thorning-Schmidt ikke ønsker å kommentere saken.

Dette er for øvrig ikke første gang at de unge socialdemokratene viser at de er gode til å feste, skriver avisa, og referer til da medlem av Folketinget, Jeppe Kofod, hadde sex med et 15-årig medlem av DSU.

Ekstra Bladet har for øvrig ikke kunne finne frem til de sex-glade socialdemokratene, og det til tross for bildebevis av både bryster og bakdeler, som de etterlot seg på kopirommet.