Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Danske sprengte politiets alkometer

Politiet imponert.

SPRENGTE GRENSEN: En dansk bilist sprengte alkometret under en kontroll. Illustrasjonsfoto: Scanpix
SPRENGTE GRENSEN: En dansk bilist sprengte alkometret under en kontroll. Illustrasjonsfoto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Politiets alkometer kunne bare måle opp til 4,0 i promille, og det holdt rett og slett ikke. Den hjemløse dansken hadde nok fått seg mer enn et par pils, ifølge danske Extrabladet.

Stjålet bil
Det var en hjemmløs 34-åring fra Gladsaxe-egnen som stod for politiets rekordfangst da han ble stoppet etter et biluhell i Næstved i Danmark sist lørdag. I tilegg til den høye promillen var også bilen stjålet.

- Hadde alkometret gått høyere opp er jeg sikker på at det ville gjort det, sier vaktsjef ved Sydsjellans og Lolland-Falster politidistrikt, Søren Nilsen.

Politiet imponert
- Det mest imponerende var at mannen ikke virket synelig beruset for de betjentene som testet han. Han må åpenbart ha en meget høy tolleranse for alkohol, konkluderer Søren Nilsen ifølge Extrabladet. Det var en helt vanlig trafikkforseelse som satte politiet på sporet av den 34-årige alkoholikeren, som må få en lege til å fastsette hva den reelle promillen lød på.       

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!