Danske tatt med 5 kilo hasj på Svinesund

Sa han skulle på fisketur til Norge.

TATT MED HASJ: En 54 år gammel dansk mann ble sammen med et hasjparti på 5 kilo overlevert til politiet etter at han ble tatt av tollere på Svinesund. I fjor ble det satt rekord i antall tollebeslag i Norge. Grensekontrollen førte til 35 500 beslag, hvorav 2 500 var narkotikabeslag, viser oversikten til Toll- og avgiftsdirektoratet. Her fra grensekontroll på Svinesund. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
TATT MED HASJ: En 54 år gammel dansk mann ble sammen med et hasjparti på 5 kilo overlevert til politiet etter at han ble tatt av tollere på Svinesund. I fjor ble det satt rekord i antall tollebeslag i Norge. Grensekontrollen førte til 35 500 beslag, hvorav 2 500 var narkotikabeslag, viser oversikten til Toll- og avgiftsdirektoratet. Her fra grensekontroll på Svinesund. Foto: Gorm Kallestad / ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 54 år gammel dansk mann ble sammen med et hasjparti på 5 kilo overlevert til politiet etter at han ble tatt av tollere på Svinesund.

Mannen ble stoppet av tollerne 27. april. Han fortalte at han skulle på fisketur til Norge og være i landet i to dager, opplyser Toll- og avgiftsdirektoratet.

Men etter en grundig sjekk med hjelp av narkotikahunden Ollie og skanner, fisket tollerne fram 5 kilo hasj som var gjemt i fronten på bilen. Ollie markerte funn under skiltet på bilen, og skanneroperatøren bekreftet den firbeinte ansattes markering.

Østfold politidistrikt overtok narkotikapartiet og dansken etter beslaget.

(NTB)