Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Danskene vil ha forlovelse

I dag fyller Frederik 35 år. Danskene tigger om en kongelig forlovelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Danskenes egen kronprins er ingen ungdom lenger: I dag blir han 35 år. I går ble dagen feiret på det kongelige danske slottet med stor fest og nære venner.

I sentrum for begivenhetene sto ikke bare kronprinsen, men også kjæresten Mary Donaldson. Som et ordentlig ektepar mottok de gjestene, skriver dansk presse. Avisa BT konstaterer begeistret at det eneste som manglet, er ringer på fingrene.

Egnet som dronning

Søte Mary har vunnet danskenes hjerter med et blidt smil og sporty vesen. Hun har ikke vært undertøysmodell eller bedrevet annet som kan gjøre henne uegnet til å være dronning i folkets øyne, slik som flere av turboprinsens tidligere kjærester. Dessuten er det liten tvil om at Frederik trives svært godt i Marys selskap. De to har vært sammen i brylluper og på fester, og kronprinsen har besøkt familien hennes hjemme i Australia.

Den kongelige bursdagen er en offisiell begivenhet. At Mary opptrådte som vertinne ved Frederiks side på slottet i går, får dansk presse til å vente på forlovelse i løpet av den nærmeste tida, selv om festen var privat. BT understreker at Mary riktignok ikke har klærne sine på slottet enda, og hun måtte derfor kjøres hjem til leiligheten av en sikkerhetsvakt for å skifte før den tidlige ettermiddagsfesten. Men hun vendte tilbake til slottet før gjestene begynte å komme, og hun sto ved Frederiks side etter hvert som de begynte å anstige.

Forlovelse på onsdag?

Dansk presse skriver at festen var svært avslappet, og flere av gjestene gikk i shorts. Men slik blir det neppe neste gang de kommer for å feste med Frederik og Mary, ifølge de ivrige avisene: 'De avslappede klærne blir nok avløst av det aller stiveste fra klesskapet neste gang det holdes fest for Frederik og Mary', mener BT. Avisa har ikke gått av veien for å snakke med en astrolog som følger ekstra nøye med på Frederiks horoskop i disse dager.

- Det er jo aldri noe som er helt sikkert, især når det gjelder kronprinsen. Men her er det 99,9 % sikkert, sier astrolog Karl Aage Jensen og spår forlovelse allerede på onsdag.

KJÆRESTER:</B> Kronprins Frederik og Mary Donaldson har vist seg sammen ved utallige anledninger. Nå krever folket at Mary blir offisiell kronprinsesse.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media