Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dansker må overnatte i Trollveggen

Sitter fast etter klatretur, blir hentet ned på fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Romsdals Budstikke melder at to danske menn sitter fast på ei fjellhylle i Trollveggen.

De to danskene meldte selv fra til politiet i 21-tiden torsdag kveld. Det var under en klatretur i Trollveggen danskene gikk seg fast og kom seg verken opp eller ned.

- Et helikopter er på vei for å prøve å hjelpe dem, men det er vanskelige forhold med vind og mørke, sier operasjonsleder ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt til Romsdals Budstikke.

- På grunn av vanskelige forhold kan det hende vi må vente til daggry med å få dem ned. Men vi har telefonkontakt med dem, og de har det bra på fjellhylla, opplyste politiet.

Ved 23-tiden i torsdag kveld ble det klart at danskene må overnatte i fjellveggen, men de to skal ha med seg utstyr og mat, og skal kunne klare seg fint gjennom natta.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling