Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dårlig håndverk

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Regjeringen får flertall for sitt forslag til kraftutbygging i Sauda. Taperen i dragkampen om denne utbyggingen er Arbeiderpartiet og dets leder Jens Stoltenberg. Ap-gruppa vedtok å gå inn for en nesten dobbelt så stor utbygging, slik LO og de lokale kommunene hadde gått inn for. Stoltenberg forsvarte dette vedtaket og kalte det skånsomt. I denne debatten brukte han opp de siste restene av partiets miljøtroverdighet på et forslag som han visste ikke ville få flertall i Stortinget. Da måtte Høyre ha brutt ut av regjeringen. Regjeringen hadde hele tida utbyggingsmotstander SV i bakhånd. Stoltenberg har ikke hatt en heldig hånd med denne saken.
  • Vi beklager at regjeringen ikke har åpnet for å finne et utbyggingskompromiss også med naturvernorganisasjonene som har foreslått vern av Tengesdals- og Lingvangs-vassdragene. Håpet om et slikt kompromiss ser nå ut til å være ute.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media