Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dårlig norsk VM-dag

Trude Gimle og Ingeborg Helen Marken hadde ikke sjanse mot østerrikerene i kveldens Super-G-renn i alpin-VM. Marken ble beste nordmann - på 14. plass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både Trude Gimle og Ingeborg Helen Marken var over et sekund bak vinneren, østerriske Alexandra Meissnitzer.

- Jeg kjørte bra på toppen, sier Trude Gimle til TV2. Nedover i løypa kjørte hun imidlertid litt for forsiktig, og Aurskog-jenta var langt bak de beste i dagens Super-G-konkurranse. Hun endte til slutt på en 17. plass.

Også Eggedals store håp, Ingeborg Helen Marken skuffet i dag. Jenta gjorde en rekke feil nedover løypetraséen i tillegg til at hun kjørte for lange linjer. Men Marken gir ikke opp:

- Nå er det utfor for alle penga. Hvis det ikke går bedre der, legger jeg med ned og griner, sier en mellomfornøyd Ingeborg Marken til TV2.

Også i dag er forholdene veldig gode i Vail. Kristine Kristiansen ligger med 40,5 i feber og står følgelig over kveldens konkurranse.

Alexandra Meissnitzer ble verdensmester i super-G for kvinner i dag, og hennes østerrikske lagkamerater fulgte opp med å sørge for trippelseier. Renate Götschl tok sølv og Michaela Dorfmeister bronse.

Rennet var utsatt fra mandag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media