- Dårlig spøk fra Letterman fikk henne til å slutte

Palins advokat gir talk-show-vert ansvaret for at hun trekker seg som guvernør.

SA OPP JOBBEN:  Sarah Palin slutter som guvernør i slutten av måneden. En spøk fra David Lettermann bidro, sier hennes advokat. Foto. AP Photo/Joe Burbank
SA OPP JOBBEN: Sarah Palin slutter som guvernør i slutten av måneden. En spøk fra David Lettermann bidro, sier hennes advokat. Foto. AP Photo/Joe Burbank Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

 (Dagbladet.no): - Jeg er ikke den som gir opp, jeg er en fighter. Det sier Sarah Palin om sin overraskende avgjørelse om å slutte som guvernør i Alaska halvannet år før valgperioden går ut.

Når hun likevel gir seg, er det fordi det enorme tidspresset, samt tid- og pengeproblemer som følge av flere etiske tvister gjorde at hun ikke fikk utført den jobbet hun ønsket for innbyggerne i Alaska, forteller hun til CNN. 

Oppsigelsen fikk spekulasjonene til å fly høyt hos media og forståsegpåerer. Det gikk så langt at FBI gikk offentlig ut og avkreftet ryktene om at de etterforsket fjorårets republikanske visepresidentkandidat.  Men kanskje var det en dårlig spøk som fikk begeret til å renen over? Palins advokat Thomas Van Flein mer enn antyder at talk-show-verten David Letterman har noe av ansvaret.

- Det ligger ingen skjulte rettslige bomber eller personlige skandaler bak oppsigelsen, men en dårlig spøk fra David Letterman bidro til beslutningen, sa mandag, med henvisning til en spøk om at Palins 14 år gamle datter skulle ha blitt gravid med en Yankeespiller. Flein sier guvernør Palin trengte en pause etter å ha vært «på vakt i to og et halvt år».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer