Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dårlig vær stanser leteaksjon etter savnet mann i Nord-Troms

Leteaksjonen etter den savnede snøscooterføreren i Reisadalen i Nordreisa ble natt til onsdag satt på vent på grunn av dårlig vær og farlige forhold i området.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har valgt å avslutte letearbeidet midlertidig etter befaring fra innsatsledelsen i området. Det er overhengende fare for nye skred, økende vind og det er meldt om storm, forteller vakthavende redningsleder Øyvind Odde ved Hovedredningssentralen Nord-Norge til NTB.

Beslutningen ble tatt like før klokken 2 natt til onsdag.

Snøscooterføreren, en mann i 30-årene, ble tirsdag kveld meldt savnet etter et snøskred i Reisadalen i Nordreisa tirsdag.

Politiet i Troms fikk melding om den savnede mannen klokken 22.51 tirsdag kveld. De er usikre på når skredet i Reisadalen gikk.

- Vi fikk melding fra kamerater av den savnede. De har vært der oppe og lett etter ham og har funnet scooterspor inn i skredet, forteller operasjonsleder Gaute Hoff i Troms politidistrikt til NTB.

Skredet, som skal være fem meter høyt, har gått ved scooterløypene i Røyelmyran i Reisadalen. Det er dårlig vær i leteområdet, så det er ikke aktuelt med helikoptersøk med det første, ifølge politiet.

(NTB)