- «Darrisen» var bare tre centimeter, det var jo kaldt

Harstad-kvinne ble ikke skremt av størrelsen da en mann i Jesus-sandaler blottet seg på kvinnens trapp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ei harstadkvinne i 50-årene fikk uventet besøk i halv ellevetiden lørdag kveld. Hun sto og pyntet seg for å dra ut på byen, da det ringte på døra. Hun trodde først det var en kjenning, og fortsatte å sminke seg.

- Da jeg rundt ti minutter senere var ferdig, ringte det på igjen. Så jeg åpnet døra, og der sto det en splitter naken mann med kun Jesus-sandaler på. Jeg ble helt forfær. Det var jo kaldt. Så jeg sa til ham: «Men kjære snille mann, står du her heilt naken. Frys du ikkje?»

- Men han sa ikke et ord. Han bare smilte, sier hun til Harstad Tidene.

Ifølge Harstad Tidende sto mannen bare og smilte, med armene rett ned.

«Ingen bodybuilder» I innkjørselen sto en tom, mørk Subaru. Etter hvert satte mannen seg inn i den og kjørte av gårde.

Kvinnen sier til avisen at hun har anmeldt mannen, som hun beskriver som mellom 40 og 50 år gammel, rundt 1,85 meter høy, lyst hår, og «ingen bodybuilder».

Vil bli anmeldt Midtre Hålogaland politidistrikt opplyser til Dagbladet at kvinnen har sagt hun vil anmelde forholdet på tirsdag.

- Slik vi forstår det har hun til hensikt å komme hit for å anmelde forholdet i morgen. Vi har ikke fått noen andre anmeldelser om blotting i området, sier operasjonsleder Lisbeth Hansen ved Midtre Hålogaland politidistrikt.

- Kvinnen har gitt gode og treffende opplysninger om de observasjonene hun har gjort, men vi er selvfølgelig interessert i tips fra publikum, sier Lisbeth Hansen til Dagbladet.

Lot seg ikke skremme... Kvinnen lot seg heller ikke skremme av størrelsen.

- «Darrisen» var bare tre centimeter. Det var jo kaldt, så han var helt innsnørpa, sier hun til avisen