Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Datter (15) pågrepet for drap

Kvinnelig asylsøker funnet død. Nå er datteren pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En somalisk kvinne ble i morges funnet død i Ulefoss i Nome kommune i Telemark. Politiet i Telemark har pågrepet en person som er mistenkt for å ha tatt livet av kvinnen.

- Det er datteren til den personen vi mener er avdøde, som er pågrepet. Avdøde er ennå ikke endelig indentifisert, sier politiadvokat Olav Markussen til Dagbladet.no.

- Hva er den foreløpige siktelsen?

- Foreløpig er det legemsbeskadigelse med døden til følge, men siktelsen kan bli endret.

Etter obduksjonen i morgen vil offerets identitiet bli endelig bekreftet.

Ikke funnet drapsvåpenet

Etterforskningen så langt tyder ikke på at det er flere gjerningsmenn, selv om politiet understreker at de holder muligheten åpen.

Drapsvåpenet er ikke funnet, bekrefter politiet på stedet overfor Dagbladet.no i ettermiddag. Teknikerne har lett gjennom flere søppelkasser og startet søk med hunder i 14-tida i dag for å finne drapsvåpenet.

image: Datter (15) pågrepet for drap

Funnet død i morges

Den avdøde ble i dag morges funnet død i en leilighet på Ulefoss i Nome kommune i Telemark. Poltitiadvokat Olav Markussen ved Telemark politidistrikt sa i formiddag til Dagbladet.no at dødsfallet er mistenkelig og at kvinnen ikke har dødd en naturlig død.

- Det er funn på stedet og tilstanden til avdøde som gjør at vi anser dødsfallet som mistenkelig.

Politiet vil ikke opplyse noe om dødsårsak før den omkomne er obdusert i morgen.

Teknikere er på stedet og foreløpig er Kripos ikke koplet inn, behovet for eventuell assistanse vil bli vurdert fortløpende, sier Markussen.

image: Datter (15) pågrepet for drap