Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Datter (35) siktet for å ha knivdrept far (76) og skadet mor (75)

Naboer til Dagbladet: Rolige og sindige mennesker.

- KVINNE PÅGREPET: Politi og ambulansepersonell rykket raskt ut til eneboligen utenfor Grimstad sentrum etter å ha fått melding om husbråk. Foto: Scanpix
- KVINNE PÅGREPET: Politi og ambulansepersonell rykket raskt ut til eneboligen utenfor Grimstad sentrum etter å ha fått melding om husbråk. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har slått full drapsalarm etter at en 76 år gammel mann ble funnet knivstukket og drept i sin egen bolig i Grimstad i Aust-Agder onsdag kveld.

Hans 75 år gamle kone ble også knivstukket. De første meldingene gikk ut på at hun var hardt skadd, men hun er nå utenfor livsfare og ligger på sykehus i Arendal.

Den skadde kvinnen klarte å komme seg til et nabohus og fikk selv varslet AMK, sier politiet til Fædrelandsvennen.

Politiet rykket ut til boligen rundt klokken 19 onsdag kveld og en 35 år gammel kvinne ble pågrepet kort tid senere, rundt en kilometer fra åstedet.

-Vi rykket ut til en adresse omtrent klokken 19 onsdag og der fant vi en død person. Vi etterforsker det som et drap, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Jon Kvitne, til Dagbladet.

- Datteren pågrepet Etter det Dagbladet erfarer er 35-åringen dattera til det eldre ekteparet. Politiet bekrefter overfor Fædrelandsvennen at den siktede kvinnen er datteren.

Kriminalteknikere fra Kristiansand jobbet i natt på åstedet og sikret tekniske bevis.

Politiet bekrefter overfor Fædrelandsvennen at drapsvåpenet kan være funnet.

- Det formentlige drapsvåpenet er beslaglagt. Det ble funnet i nærheten av åstedet, i en hekk, sier politistasjonssjef i Grimstad, Terje Gundersen, til avisen.

- Rolige mennesker Naboer Dagbladet har pratet med beskriver ekteparet som rolige og sindige mennesker, og ingen skal ha registrert noe spesielt bråk rundt boligen tidligere.

Den drepte 76-åringen skal ha dyrket sin hobby som maler etter han ble pensjonist og hadde nylig en utstilling i Grimstad sentrum.

Maleriene skal ha vært svært populære og han solgte flere kunstverk ved utstillingen, ifølge naboer.

Boligen ligger på Østerhus i Grimstad, som er et rolig og fint villastrøk et par kilometer utenfor sentrum.

To drap Dette er det andre drapet i sørlandsbyen på en knapp måned. I starten av september ble en mann i 60-årene funnet drept i sitt eget hjem på Fevik i Grimstad.

I den saken ble en kvinne (43), med familiære bånd til den drepte mannen, pågrepet og siktet for ugjeringen.

Også han ble funnet drept i sitt eget hjem.

KNIVDREPT: I dette huset ble den 76-årige mannen knivdrept og hans 75 år gamle kone skadd. Dattera (35) er nå siktet i saken. Foto: Per Flåthe / Dagbladet
KNIVDREPT: I dette huset ble den 76-årige mannen knivdrept og hans 75 år gamle kone skadd. Dattera (35) er nå siktet i saken. Foto: Per Flåthe / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media