- Datter av en lystmorder

Ulvejaktleder og familie trakassert: - Håper det blir rettssak.

FØLSOMT TEMA: Jaktleder Arne Sveen foran de fire ulvene som ble felt første dag av jakta 1. januar. Foto: Privat.
FØLSOMT TEMA: Jaktleder Arne Sveen foran de fire ulvene som ble felt første dag av jakta 1. januar. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Lystmorder» var en av karakteristikkene lederen for ulvejaktlaget ved Elverum, Arne Sveen (49), fikk på Facebook kvelden første nyttårsdag, etter at fire av de seks ulvene var skutt.

Noen minutter seinere fikk ulvejegerens datter (23) følgende melding på Facebook: «datter til lystmorder/drapsmann. Lenge leve ULVEN».

Begge meldingene er sendt av en mann i 60-åra, under fullt navn, med bilde av seg selv, med oppgitt bostedskommune i Rogaland - men ukjent for far og datter i ulveområdet i Hedmark.

Arne Sveen svarte etter noen timer under meldingen til datteren. Der la han ut identiteten Rogaland-mannen selv hadde presentert seg med. Torsdag ettermiddag var motinnlegget fra «lystmorderen» delt over 3000 ganger.

- Offentliggjøring av trakasserier

- Trusler eller ikke, jeg sover ikke ett sekund dårligere av hva en mann i Rogaland mener om Stortingets og regjeringens ulvepolitikk. Men det er fullstendig hinsides hva folk tillater seg med tastaturet. De som trakasserer meg og min familie på en slik måte får svar med samme mynt - full offentliggjøring i samme kanal på nettet, sier Åmot-bosatte Arne Sveen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer