Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Datter siktet for å ha kvalt mora med plastpose

Funnet fastlenket på toalettet i hjemmet sitt. Svensk kvinne (33) nekter straffskyld.

SKJULER ANSIKTET: En 33 år gammel svensk kvinne er siktet for å ha kvalt sin egen mor med en plastpose. Her fotografert ved siden av forsvarer Olof Larsson under fengslingsmøte i dag. Foto: Roger Vikström/Expressen
SKJULER ANSIKTET: En 33 år gammel svensk kvinne er siktet for å ha kvalt sin egen mor med en plastpose. Her fotografert ved siden av forsvarer Olof Larsson under fengslingsmøte i dag. Foto: Roger Vikström/Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet) I dag ble den 33 år gamle kvinnen fra Värnamo i Sverige fengslet, siktet for å ha kvalt sin egen mor med en plastpose, skriver Kvällsposten.

- Hun har tatt dette kjempetungt, sier forsvarer Olof Larsson

Mora ble funnet død tirsdag i forrige uke, fastlenket i vannledninger på toalettet i hjemmet sitt. Over hodet hadde hun en plastpose.

Under fengslingsmøtet i dag, fastholdt 33-åringen sin tidligere forklaring. Hun nekter straffskyld. Tiltale i saken skal egentlig være levert innen 15. mars, men aktoratet kommer til å be om forlenget frist.

- Jeg kommer ikke til å være klar til da. Det er flere personer som skal avhøres, og flere siktede er ikke utelukket, sier aktor Anders Brokeling.

Forsvarer Olof Larsson ser på bevismaterialet som relativt tynt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!