Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Datter varetektsfengslet

Den knivdrepte 66-åringens eks-kone og ene datter er nå satt fri. Den andre 31 år gamle datteren er varetektsfengslet i åtte uker, siktet for forsettlig drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 31 år gamle datteren er varetektsfengslet for åtte uker, siktet for forsettlig drap. Hennes 36 år gamle søster er løslatt, men formelt siktet for medvirkning til legemsbeskadigelse med kniv.

- Ingen av de tre erkjenner å ha stukket, sa konstituert politimester Hans Henrik Aske i Nord-Jarlsberg politidistrikt på en pressekonferanse i dag.

Den 66 år gamle mannen var de fengslede kvinnenes far. Han ble funnet knivstukket i halsen i hagen utenfor huset sitt natt til søndag. Han døde før han kom til sykehuset i Tønsberg. Hans to døtre og eks-kona ble pågrepet og siktet for drapet rett etterpå.

Eks-kona ble ikke varetektsfengslet, men siktelsen mot henne for medvirkning til legemsbeskadigelse blir opprettholdt.

Politiet ville ikke si noe om detaljene rundt drapet, hvorvidt mannen var knivstukket flere ganger, eller om motivet for ugjerningen.

Ifølge politiet var begge døtrene var påvirket av alkohol den kvelden 66-åringen døde.

- De tre kom til 66-åringens bopel fra en grillfest hos en av døtrene. Vi vet ikke hvordan de kom seg inn i boligen, sa Hans Henrik Aske.

Han ville ikke kommentere spørsmålet om knivstikkingen var planlagt.

(Dagbladet.no/NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media