- Datter, venner og bekjente bodde i stortingsleiligheten

Rolf Reikvam (SV) mener det er uproblematisk.

INNRØMMER BRUDD: Rolf Reikvam har flere ganger latt bekjente disponere leiligheten stortingsleiligheten på Skøyen.
Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
INNRØMMER BRUDD: Rolf Reikvam har flere ganger latt bekjente disponere leiligheten stortingsleiligheten på Skøyen. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): - Venner og bekjente som har vært på besøk hos meg ute i Sørum har bodd i stortings- leiligheten på Skøyen i stedet for hjemme hos meg. Og folk på gjennomreise via Oslo har fått låne leiligheten flere ganger, sier stortingsrepresentant Rolf Reikvam til Dagbladet.

I dag avslørte Aftenposten at flere stortingsrepresentanter har latt andre disponere den offentlige betalte leiligheten sin i perioder.

Stortingets administrasjon skal ha laget en hemmelig liste med dem som har brutt regelverket. Ifølge notatet skal de det gjelder ha blitt kontaktet av Stortingets administrasjon.

Reikvam har selv ikke blitt kontaktet om praksisen. - Hvis navnet mitt står på en hemmelig liste, så vil jeg vite om det, sier stortings- representanten fra Akershus.

Bruker lite selvReikvam ser ikke noe problematisk i å låne ut leiligheten til venner og bekjente over flere dager.- Jeg bruker den lite selv fordi jeg bor på Sørum, som er ganske nærme Oslo. Nei, jeg er ikke klar over at det kan stride med regelverket, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer