SELFIES: Mens president-pappaen taler i FN om krigsforbrytelser, tar datteren Leyla Aliyeva (33 år) selfier. Det har fått nettet til å koke. Video: UNTV Vis mer

Dattera til Aserbajdsjans president var opptatt med helt andre ting enn farens tale om krig

Videoen av Leyla Aliyevas selfie-taking under farens tale i FNs generalforsamling spres på nett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En video av datteren til Aserbajdsjans president har spredd seg på nett det siste døgnet.

33 år gamle Leyla Aliyeva var nemlig svært opptatt med annet da faren, Ilham Alijev, holdt tale for verdensledere i FNs generalforsamling i New York.

Se videoen øverst i saken!

Presidenten holdt en veldig seriøst tale om store konflikter de har hatt med nabolandet Armenia, mens den 33 år gamle dattera var mer opptatt av å ta selfies, av ulike karakter.

Den noe uvanlige oppførselen under en alvorlig tale, har vakt stor oppsikt. I videoen ser man Leyla sitte ved siden av moren, Mehriban - som følger nøye med på hva som blir sagt.

Ifølge Daily Mail fulgte dattera bare med på talen i to minutter, før hun tok opp mobilen for å ta bilder av seg selv. I likhet med talen til presidenten, har også selfie-takingen til datter kommet på video.

- 26. februar 1992 begikk Armenia krigsforbrytelse. De drepte 613 fredelige innbyggere i Khodjaly. Blant dem 106 kvinner og 63 barn, sier Aserbajdsjans president. Så blir kamera vent mot dattera som holder mobilen opp.

- En av krigsforbryterne som sto bak de grusomme handlingene mot menneskeheten er nåværende president i Armenia, sier presidenten, mens dattera tar selfies.

Den store kontrasten mellom farens seriøst tale og dattera sin oppførsel har blitt lagt godt merke til, også i sosiale medier.