Datteren på ett år døde i glovarm bil

Faren siktet for uaktsomt drap

DØDE I FARENS BIL: En ettåring døde i går etter å ha blitt glemt igjen i farens bil. FOTO: Martin Sylvest Andersen/Scanpix
DØDE I FARENS BIL: En ettåring døde i går etter å ha blitt glemt igjen i farens bil. FOTO: Martin Sylvest Andersen/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Faren som i går glemte sin ett år gamle datter i bilen, og senere fant henne død, er nå siktet for uaktsomt drap skriver Berlingske Tidene.

Tragedien som fant sted rett utenfor København skal ha blitt oppdaget da moren i går ettermiddag kom til barnehagen for å hente datteren, som da ikke var der. Hun ringte til barnets far, og det skal ha vært da det gikk opp for han at noe var svært galt. Da han gikk ned til bilen sin i 15.30-tiden fant han datteren død.

DehydrertFaren ble etter avhør i går kveld sendt til Rigshospitalets krisepsykolger, men da med en siktelse i bagasjen, skriver Berlingske Tidene.

Den ett år gamle jenta døde mest trolig av overoppheting og dehydrering, men det endelig svaret på dødsårsaken kommer senere i dag i påvente av obduksjonen.

Gårsdagens tragiske tilfelle er det andre i løpet av en ukes periode, historien fra Danmark er en eksakt gjentakelse av et tilfelle fra Belgia torsdag forrige uke.

Opplevd lignende tilfeller i NorgeDagbladet snakket i går med Ola Didrik Saugstad som er professor i barnesykdommer ved Rikshospitalet, han advarte da mot å la barna sitte alene i bilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer