Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Datteren siktet for likskjending

Ingenting tyder på at kvinnen som ble funnet død i Oslo i dag, ble drept.

FULL ETTERFORSKNING: Krimteknikere fra oslopolitiet gjorde i dag også undersøkelser utendørs ved villaen på Nordberg. Foto: HENNING LILLEGÅRD
FULL ETTERFORSKNING: Krimteknikere fra oslopolitiet gjorde i dag også undersøkelser utendørs ved villaen på Nordberg. Foto: HENNING LILLEGÅRD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiinspektør Hanne Kristin Rohde redegjorde i kveld for funnet av den 86-årige kvinnen. Det ble først spekulert på at det dreide seg om et drap, men det er ingenting som tyder på at dette har skjedd, fremhevet Rohde.

- På grunn av skader på avdøde, ble hennes datter tatt med inn til avhør. Rettsmedisineren har opplyst til oss at skadene er påført etter kvinnens død, sier Rohde.

86-åringens datter har i avhør forklart at moren hadde et ønske om å bli gravlagt på ett spesifikt sted.

- Det ser ut som om handlingene og skadene som er påført kvinnen, skyldes morens siste ønske om et gravsted. Kvinnen er nå siktet for likskjending, sier Rohde.

Dødsfallet ble meldt inn klokken 12.55 i dag, etter at en nabo hadde reagert på det som skjedde på naboeiendommen. Den 86-årige kvinnen ble funnet utendørs.

- Datteren har gitt uttrykk for at hun ville oppfylle morens ønske. Det er ingen skader som tyder på at hun har vært utsatt for en kriminell handling før dødsfallet, sier Rohde.

Foto: HENNING LILLEGÅRD
Foto: HENNING LILLEGÅRD Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media