Datteren til baseball-legende fanget 1-åring som falt fra bygning

Utrolig redningshistorie fra New York.

STOLT: Tidligere baseballspiller og - manager Joe Torre er stolt av datterens inngripen. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB Scanpix
STOLT: Tidligere baseballspiller og - manager Joe Torre er stolt av datterens inngripen. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cristina Torre ble den store helten da en ett år gammel gutt forvillet seg ut vinduet i leiligheten til familien i Brooklyn.

Hun er nemlig genetisk anlagt for å kunne ta imot, som datter av den legendariske baseball-catcheren Joe Torre.

Reagerte lynraskt Den lille gutten klatret opp i vinduskarmen og kom seg ut ved å dytte til en papplate som var satt opp ved siden av klimaanlegget. Han kom seg ut i branntrappa og falt deretter ned fra tredje etasje, skriver CNN.

Heldigvis traff han en markise på gatenivå, som tok av litt av farta.

Cristina Torre syklet tilfeldigvis forbi, og så at gutten var i trøbbel. Hun reagerte lynraskt og stilte seg opp for å ta ham imot, og lyktes med det. Han ble fraktet til sykehus, og tilstanden hans er stabil.

- Jeg er veldig stolt av datteren min. Heldigvis var hun på rett sted til rett tid, og kunne hjelpe til, sier Torre i en uttalelse.

Barnevernet - Jeg tror ikke babyen hadde overlevd, om det ikke hadde vært for henne, sier øyenvitnet Kristen Bramsen til NY Post.

Ifølge James Duffy i New York-politiet vil foreldrene bli siktet for forsømmelse, og parets tre andre barn er tatt hånd om av barnevernet.

Torre spilte 17 år i Major League Baseball, for lagene Milwaukee (seinere Atlanta) Braves, St. Louis Cardinals og New York Mets. Han har også vært manager, både i de tre lagene og i New York Yankees og Los Angeles Dodgers. Han har fire World Series-titler som manager Yankees.