Datterens eksmenn avslørte bankkonto

Skilsmissekrangel førte til Ditlev-Simonsens bankavsløring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): De to eksmennene til Cecilie Ditlev-Simonsen ble enige om å røpe den hemmelige Sveits-kontoen til Per Ditlev-Simonsen.

Årsaken var at de to ble utsatt for likelydende og sterke beskyldninger fra ekskonen.

Cecilie Ditlev-Simonsen har to ekteskap bak seg, og det skal være det bitre skilsmisseoppgjøret med den andre av hennes to eksmenn, Endre Rangnes, direktør i EDB Business Partners, som har ført til at den hemmelige kontoen kom fram i lyset.

Rangnes skal ha valgt å fortelle om kontoen i Oslo tingrett etter ha å konferert med hennes første ektemann, Pehr-Olav Skogseth.

Cecilie Ditlev-Simonsen skal ha krevd seks millioner kroner fra Rangnes i forbindelse med skilsmissen. Disse pengene mener Rangnes hovedsaklig er verdier han skaffet seg før han giftet seg, og at eks-kona derfor ikke har krav på dem.

Siden Ditlev-Simonsen krevde disse verdiene, vil han at verdier hun hadde før ekteskapet skal tas med i oppgjøret. Han mener at eks-kona har fått betydelige beløp ut fra kontoene i Sveits, og dermed ble Per Ditlev-Simonsens konto røpet.

- Dette er en privatsak som det ikke er mulig for meg å kommentere, sier Rangnes til VG.

(NTB)

HEMMELIG KONTO: Ordører i Oslo, Per Ditlev-Simonsen er i hardt vær om dagen, etter at det ble kjent at han har hatt hemmelig bankkonto i Sveits som han ikke har skattet av. Foto: SCANPIX
HEMMELIG KONTO: Ordører i Oslo, Per Ditlev-Simonsen er i hardt vær om dagen, etter at det ble kjent at han har hatt hemmelig bankkonto i Sveits som han ikke har skattet av. Foto: SCANPIX Vis mer