Dave dumpet mora til sitt eneste barn på Facebook

Claire Holley tok hevn ved å kjøre bilen hans inn i bowlinghallen der han var på jobb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Claire Holleys (31) liv gikk i grus da hun oppdaget at kjæresten Davy Jones, som hun nettopp hadde kjørt til arbeid, endret status til «singel» på Facebook.

Desperat forsøkte hun å få tak i kjæresten Davy Jones, som ikke hadde gitt henne noe forvarsel til den brutale dumpingen, men Jones hadde skrudd av telefonen og var ikke mulig å nå.

I dyp kjærlighetssorg begynte den 31 år gamle tobarnsmora å drikke vin og vodkva, før hun bestemte seg for å hevne oppførselen til Davy Jones, som er faren til det yngste av barna hennes.

Claire tok Jones' Ford Focus og kjørte avgårde mot bowlinghallen som ligger i Bolton i England. Vel utenfor ruset Claire motoren, før hun kjørte i høy hastighet inn i bygningen, der Jones var på jobb.

Skrekkslagne kunder i bowlinghallen unngikk så vidt å bli kvestet eller drept av bilen, som plutselig kom brasende inn i resepsjonsområdet. Flere kom styrtende til for å sjekke at det gikk bra med Claire, som ble ført uskadet vekk fra bilen.

Claire Holley slapp fengsel etter den svært farlige kjøringen, men ble dømt til ni måneders betinget fengsel. I tillegg mistet hun lappen i 18 måneder. Hun innrømmet alle forhold i retten.

- Jeg skjønner at du var følelsesmessig svært opprørt den kvelden. Jeg håper du forstår hvor heldig du er som slipper fengsel, sa dommeren.