INGEN SUKSESS: Lamborghini-vinner David Dopp tar sitt noe medtatte italienske monster nærmere i øyesyn etter at hans første kjøretur i bilen endte 22 meter vekk fra veien. Foto: AP/KSL-TV/Scanpix
INGEN SUKSESS: Lamborghini-vinner David Dopp tar sitt noe medtatte italienske monster nærmere i øyesyn etter at hans første kjøretur i bilen endte 22 meter vekk fra veien. Foto: AP/KSL-TV/ScanpixVis mer

David (34) vant en Lamborghini til 2,6 millioner...

...krasjet den etter seks timer, har ikke råd til forsikring og må selge bilen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Lastebilsjåføren David Dopp gikk helt til topps da butikkjeden Maverik trakk en heldig vinner av en Lamborghini Murcielago kabriolet.

Murcielago er den brede, ville og lave tidligere toppmodellen til den galeste av de italienske superbilprodusentene, har 640 hestekrefter og gjør 0-100 på 3,4 sekunder. I videoen over ser du hvordan den kan bli kjørt.

Konkurransen med det kledelige navnet «Joe Schmo to Lambo» skulle la menigmann få sjansen til å eie en superbil.

På holka Dopp satte seg lørdag bak rattet på den italienske oksen for første gang. Det gikk ikke spesielt bra. Seks timer ut i kjøreturen hendte følgende:

- Jeg kom til et område med mye holke og mistet kontrollen, sier en noe nedtrykt Dopp til nyhetsbyrået AP.

Han kjørte av veien, krasjet gjennom et gjerde og stoppet ikke før 22 meter vekk fra veien. Bilen fikk en kraftig trøkk, og selv om USA har behagelige bilavgifter i forhold til Norge, er forsikringssummene voksne.

Lambo'en - som det heter - koster omkring 50 000 å forsikre.

Vant kjøretimer Dopp har ikke sjangs til å finansiere verken reparasjoner og forsikring av sitt limegrønne, italienske beist, og bilen må nå selges etter bare en kjøretur.

- Jeg har allerede fått flere bud på bilen, og jeg kommer til å selge den. Jeg har viktigere regninger enn en Lamborghini. Jeg har en familie å ta vare på, sier David Dopp.

Han blir ikke bøtelagt etter ulykka, selv om politiet påpeker at bilen sto på sommerdekk som slett ikke passet til føret.

David Dopp vant også kjøretimer verdt 30 000 norske kroner på en lokal racerbane. Så langt kom han ikke før Lamborghinien var klar for salg.

I HUNDRE: David Dopp jublet med sine to døtre da han vant Lamborghinien. Foto: AP/Maverik/Scanpix
I HUNDRE: David Dopp jublet med sine to døtre da han vant Lamborghinien. Foto: AP/Maverik/Scanpix Vis mer