De 19 hemmelige møtene mellom Nokas-dømte Betew og eks-Bandidos-topp Harnes

Mens politiet lå i buskene på Lørenskog kirkegård, leverte Metkel Betew og Lars Harnes rosa lapper til hverandre.

I RETTEN: Metkel Betew møtte Lars Harnes minst 19 ganger i løpet av et halvt år, mener politiet. Politiet mener at da skal de ha snakket om narkotika og drapsforsøk på Imran Saber. Advokat Marius Oscar Dietrichson er Betews forsvarer. Foto: Nina Hansen
I RETTEN: Metkel Betew møtte Lars Harnes minst 19 ganger i løpet av et halvt år, mener politiet. Politiet mener at da skal de ha snakket om narkotika og drapsforsøk på Imran Saber. Advokat Marius Oscar Dietrichson er Betews forsvarer. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mellom januar og juli 2015 drev politiet romavlytting, kommunikasjonskontroll og spaning på Nokas-dømte Metkel Betew (38) og tidligere Bandidos-topp Lars Harnes (49).

Etterforskningen var en del av Oslo-politiets store aksjon «Operasjon Sult» - en aksjon som førte til at 13 menn ble tiltalt. Betew og Harnes er tiltalt for å ha forsøkt å drepe Imran «Onkel Skrue» Saber (39). Både Harnes og Betew nekter straffskyld.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer