- De ansatte er engler. Politikerne har skylda før sykehuskø

Etter sju dager med venting og faste ble Aslaug (83) operert for brukket arm.

- ENGLER PÅ JOBB:   Hildegunn Bøklevoll støtter sin mor Aslaug Josefsen inn til ny vente- og fastebeskjed på Haukeland. - Det er politikerne som har brakt sykehuset i en slik situasjon, mener datteren. Foto: Anne Jo Lexander, Askøyværingen.
- ENGLER PÅ JOBB: Hildegunn Bøklevoll støtter sin mor Aslaug Josefsen inn til ny vente- og fastebeskjed på Haukeland. - Det er politikerne som har brakt sykehuset i en slik situasjon, mener datteren. Foto: Anne Jo Lexander, Askøyværingen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Aslaug Josefsen (83), som måtte vente sju dager med tilhørende faste i operasjonskø for armbrudd, har bare gode ting å si om daglig stell og smertelindring på Haukeland Universitetssjukehus.

Det samme har en av hennes nærmeste pårørende, datteren Hildegunn Bøklevoll.

- Mor er ingen sutredame. Men det er klart det tar på både fysisk og psykisk når hun får den samme beskjeden dag etter dag: Beklager men det blir ingen operasjon i dag heller, du får fortsette å faste.

- Og det tar jo også på far hjemme når mor blir sendt avgårde til sykehuset i ambulanse. Og så skjer det ikke noe annet enn «kanskje i morgen», sier Hildegunn Bøklevoll til Dagbladet.

Endelig operert På den sjuende vente- og fastedagen fikk hun beskjed av faren onsdag morgen om at mor endelig hadde rykket helt fram i operasjonskøen og blitt trillet til operasjonsavdelingen.

Ifølge lokalavisa Askøyværingen, som først omtalte den fortvilte situasjonen for 83-åringen og de åpenbare kapasitetsproblemene på Haukelands ortopediske avdeling, er den uheldige pensjonist endelig er blitt operert for armbruddet i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer