KOMMENTERER IKKE: De ansatte ved billett- og informasjonsskranken SAS Ground Services sier de ikke vil og kan kommentere saken. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
KOMMENTERER IKKE: De ansatte ved billett- og informasjonsskranken SAS Ground Services sier de ikke vil og kan kommentere saken. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

De ansatte vil ikke prate med pressen

- Det går mange rykter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

GARDERMOEN (Dagbladet): På Gardermoen begynner informasjonen om at Ground Services og Widerøe skal selges å spre seg.  

- Det går mange rykter, men vi har ikke fått noe informasjon. Men jeg kan ikke prate med deg, sier en ansatt i SAS Ground Services til Dagbladet.  

Han viser Dagbladet til billett- og informasjonsskranken ved sikkerhetskontrollen på Gardermoen.

Forventet Ingen der ønsker å kommentere saken overfor Dagbladet.  

- Dette er jo forventa. Vi har vært gjennom kutt før. Det er ikke sikkert det blir så stor forskjell, kanskje det til og med ender positivt? At noen nå vil satse på oss, sier den ansatte i SAS Ground Services til Dagbladet.  

Tormod Sandstø, kommunikasjonsrådgiver i SAS, sier det er de ansattes personlige avgjørelse hvorvidt de vil snakke med pressen eller ikke.

- Det er ingen føringer fra SAS-ledelsen om hvorvidt de ansatte kan eller ikke kan snakke med pressen, sier Sandstø.

«Final call» Mandag morgen la kriserammede SAS fram sine resultater for tredje kvartal.

Selskapet besluttet å selge Widerøe og SAS Ground Handling.

Dagbladet får opplyst på stedet at det  ikke er klarlagt til hvilket selskap SAS Ground Services selges til, men at det pågår forhandlinger mellom flere aktører. Den svenske avisa Expressen meldte tidligere i dag at det er Swiss Port som skal kjøpe selskapet, men dette er ikke avgjort ennå, etter det Dagbladet kjenner til.

- Dette er vårt «final call», hvis det fortsatt skal være et SAS. Vi har fått denne siste sjansen til å begynne forfra igjen og gjennomføre disse fundamentale forandringene, sier Rickard Gustafson, konsernsjef i SAS, i en pressemelding tidligere i dag.