De avslører utroskap

Er du utro? Pass deg! Det nystartede firmaet Utrojegerne kan lure i buskene med spionkameraer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LARVIK (Dagbladet): Inspirert av den amerikanske såpeserien «Cheaters» har to erfarne sikkerhetsfolk startet Utrojegerne. Målet er å være på plass med spionkameraer over hele landet.

Denne uka var de ute på et av sine første oppdrag. En fortvilet ektemann ville ha svar på hva kona dreiv med. Og det fikk han.

Leide motellrom

Privatetterforskerne fotfulgte kvinnen en ettermiddag og kveld i Vestfold. Med skjult kamera ble alle hennes bevegelser dokumentert. Hun traff sin elsker på et kjøpesenter, deretter spiste de middag på By the Way - før de leide seg inn på et motellrom.

- Det var mye folk i kafeen. Så vi holdt oss borte derfra, forteller utrojeger Harald (30).

Men paret ble behørig avbildet på vei til motellrom 118. I loggen fra privatdetektivbyrået står det at de gikk inn klokka 21.15 og kom ut igjen 23.45.

- Vi kan følge folk til soveromsdøra, men ikke lenger, sier innehaverne av Utrojegerne.

600 kroner timen

De vil ikke si noe om ektemannens reaksjoner da han fikk svaret han fryktet. Han måtte betale noen tusenlapper for oppdraget. Timeprisen for å hyre en utroskapsjeger er 600 kroner, pluss moms.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.