Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

De bitre rivalene er i førjulsstemning på Twitter

Solberg hjelper Stoltenberg med oppskriftskrise.

SILDEKRISE: Både sursild og sildesalat er en tradisjon hos Stoltenberg-familien. Da blir det vanskelig når oppskriften har gått tapt i flyttelasset fra statsministerboligen. Men Erna Solberg har den ikke, ifølge henne selv. Foto: faksimile
SILDEKRISE: Både sursild og sildesalat er en tradisjon hos Stoltenberg-familien. Da blir det vanskelig når oppskriften har gått tapt i flyttelasset fra statsministerboligen. Men Erna Solberg har den ikke, ifølge henne selv. Foto: faksimile Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I høst kjempet de med nebb og klør under valgkampen. Påstandene haglet. Temperaturen økte.

Etter en heftig valgkamp var det Erna Solberg som sto fram som seierherre, mens Jens Stoltenberg måtte luske ut fra statsministerkontoret med halen mellom beina.

Men jula mykner selv de djerveste konkurrenter.

Nå spøker statsministeren og hennes forgjenger om sildesalat på Twitter. Stoltenberg lurer på om den ble borte i flyttelasset, mens Solberg kan opplyse at han slettes ikke har lagt den igjen i statsministerboligen. Legg merke til at Solberg til og med slenger på et smilefjes.

Som så mange andre på Twitter, håper også vi at Stoltenberg får lagd sildesalaten sin. Enten oppskriften ligger igjen hos Erna eller ikke.

Også får vi virkelig håpe at Stoltenberg leser Dagbladet, for her er nemlig løsningen på gåta: Stoltenberg-families oppskrift ligger fritt ute på internett.

Og før du tenker at du ikke lærte noe nytt av denne artikkelen: Visste du statsministerboligen i Inkognigaten 18 har vært offisiell statsministerbolig i Norge siden 2008? Da flyttet Jens Stoltenberg inn, og han flyttet ut igjen 14. oktober.