- De ble låst inne i bilen i garasjen i tre dager da Castro fikk besøk

Amanda, Michelle og Gina skrev dagbok da de ble holdt fanget i Cleveland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Jeg har vært kidnappet, og jeg har vært forsunnet i ti år. Men jeg er her, jeg er fri nå, sa Amanda Berry (27) da hun ringte nødtelefonen 911 i mai i år.

Dagbok I samme hus som Berry ble funnet i var også Gina de Jesus (23) og Michelle Knight (32). De tre forsvant da de var 14, 16 og 20 år gammel mellom 2002 og 2004.

De tre kvinnene skrev dagbok som dokumenterer grusomt fysisk og seksuelt misbruk som de ble utsatt for daglig, ifølge amerikanske påtalemyndigheter, melder nyhetsbyrået AP.

Ifølge påtalemyndigheten beskriver en av kvinnene hvordan Ariel Castro lurte en av dem med seg ved å love at hennes sønn skulle få en hundevalp.

Da Castro fikk besøk skal han ha låst kvinnen og sønnen inn i bilen sin i garasjen i tre dager, forteller påtalemyndigheten.

Erkjenner straffskyld Castro erkjenner straffskyld for 937 tiltalepunkter, inkludert kidnapping, voldtekt og overfall.

- Innholdet i dagbøkene handler om seksuelle overgrep, om å bli holdt innesperret i mørke rom, om å vente på neste overgrep, drømmen om å rømme og møte familien igjen, om å være lenket fast til en vegg og bli behandlet som en krigsfange, står det i dokumentene.

Castros forsvarere ønsket ikke å kommentere informasjonen.

Lenket fast Tim McGinty ved påtalemyndigheten i Cuyahoga County sier i rettsdokumenter at Castro holdt sine ofre lenket fast og kun ga dem mat en gang om dagen.

- Castro hevder at han ikke hadde en plan for å komme seg ut av det kompliserte dobbeltlivet, så han ga til slutt kvinnene en mulighet til å rømme da han lot døra stå ulåst, skriver påtalemyndigheten.

Det har tidligere kommet fram at Castro flere ganger sultet ofrene. Han skal også ha utøvd vold mot en av kvinnene flere ganger da hun var gravid, noe som førte til fem spontanaborter.

STRAFFSKYLD: Ariel Castro har innrømmet straffskyld på 937 tiltalepunkter, etter å ha inngått en avtale som gjør at han ikke får dødsstraff. Foto: AP Photo/Tony Dejak/NTBScanpix
STRAFFSKYLD: Ariel Castro har innrømmet straffskyld på 937 tiltalepunkter, etter å ha inngått en avtale som gjør at han ikke får dødsstraff. Foto: AP Photo/Tony Dejak/NTBScanpix Vis mer