Får refs i Jens Stoltenbergs biografi:

De blir kritisert i Stoltenbergs biografi. Nå slår de tilbake

Flere mektige personer og tidligere statsråder blir sterkt kritisert i Stoltenbergs biografi. Nå kommer de med sine versjoner.

BRETTER UT: I biografien  «Min historie» skriver Jens Stoltenberg mye om hva han mener om sine tidligere politiske samarbeidspartnere. Foto: Francois Lenoir / Reuters / NTB Scanpix
BRETTER UT: I biografien  «Min historie» skriver Jens Stoltenberg mye om hva han mener om sine tidligere politiske samarbeidspartnere. Foto: Francois Lenoir / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Den valgte nestlederen gikk ut mot den valgte lederen. Det var jeg helt uenig i da, og er det fremdeles nå.

Det sier Ap-veteranen Grete Knudsen til Dagbladet om den bitre lederstriden mellom Jens Stoltenbergs og Thorbjørn Jagland, som er blitt brettet ut i Nato-sjefens biografi «Min historie».

Etter en årelang maktkamp, valgte Jagland i 2002 å gå av som partileder. Stoltenberg skriver følgende om den opprivende striden: «Vi hadde vært lojale i ni år. Nå greide vi det ikke mer». Den tidligere næringsministeren Knudsen, var én av dem som støttet Jagland.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer