- De borgerlige er enige om asylbarn og ultralyd

Klare for ny maratondag i morgen.

FRAMSKRITT: Fra h. Erna Solberg (Høyre), Siv Jensen (Fremskrittspartiet) , Trine Skei Grande (Venstre) og Knut Arild Hareide (Kristelig Folkeparti) skal nå være enige om den krevende asylpolitikken. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
FRAMSKRITT: Fra h. Erna Solberg (Høyre), Siv Jensen (Fremskrittspartiet) , Trine Skei Grande (Venstre) og Knut Arild Hareide (Kristelig Folkeparti) skal nå være enige om den krevende asylpolitikken. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De borgerlige partilederne skal være enige om asylbarn og ultralyd. Onsdag blir en ny maratondag med møter før det trolig gis svar på hvilke partier som blir med i en ny regjering. Etter møtevirksomhet hele dagen begynte forhandlerne å pakke sammen i Nydalen ved 21-tiden tirsdag kveld.

- Det kan bli mørkt før møtet er ferdig, sa KrFs parlamentariske leder Hans Olav Syversen til NTB da han forlot møtet ved 19-tiden. Han ga seg tidlig av hensyn til barn og familie. Et par timer senere var det for alvor blitt oppbruddsstemning i Nydalen. Da forlot KrF-leder Knut Arild Hareide stedet, men forsikret at han var klar for nye samtaler onsdag.

- Det har vært en fin dag, lød den knappe kommentaren fra Høyres Jan Tore Sanner på vei ut. Han viste fram to epler og en paprika og sa at det var det eneste som var igjen etter en lang dag. Frps Per Sandberg kunne fortelle at de alle var slitne.

Saker og taburetter VG brakte tirsdag kveld lekkasjer om noe av det de fire partiene skal ha blitt enige om. Fra før er det kjent at de fire partiene ønsker seg en omfattende kommunereform. Nå skal to saker til være på plass, ifølge avisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer