Wilma (17) forsvunnet

- De brøt fullstendig sammen

Familien fikk dødsbudskapet i dag.

FUNN: Politiet har funnet en kroppsdel som skal tilhøre savnede Wilma Andersson (17) er død. Video: Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er jo den verste beskjeden man kan få, og de reagerte deretter. De brøt fullstendig sammen, sier Daniel Brodin til Aftonbladet.

Brodin er daglig leder i organisasjonen FIKK (Frivilliga innsatser vid krig och katastrof), hvis mannskaper deltar i letingen etter Wilma Andersson (17), som har vært savnet i Uddevalla-området i over to uker.

FIKK-lederen var sammen med Wilmas familie da de fikk beskjeden om at politiet nå antar at jenta er død, etter at politiet i går fant en kroppsdel.

- Vi beklager på det sterkeste at letingen etter Wilma endte på denne tragiske måten. Våre tanker går til jentas familie og venner, uttalte politiets operasjonsleder Lars Eckerdal tidligere i dag.

Kjæresten siktet

Familien har klamret seg til håpet om å finne Wilma i live, men etter gårsdagens funn er altså alt håp ute. Kjæresten i 20-åra er siktet i saken, men nekter straffskyld.

- Alt dette er veldig trist. Jeg kjenner meg helt tom. Men kanskje denne tragiske beskjeden kan hjelpe familien videre i sorgprosessen, sier Brodin.

Han forteller at han har møtt Wilmas pårørende hver dag siden søket ble innledet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.