De døde på Åsta

ELVERUM (Dagbladet): Alle de 19 omkomne etter togkatastrofen identifisert. Dette er de 19.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Oppdatert mandag 10.januar kl. 13.17.

Ole Edvard Bjørnstad (30)

fra Tynset. Fylkespolitiker for Arbeiderpartiet i Hedmark. Han var på vei sørover til Oslo for å delta i søsterens bursdag ulykkesdagen. På Rena gjorde han et stopp for å sjekke eksamensresultater ved Høgskolen i Hedmark, hvor han studerte kommunal økonomi. {ndash}Ole Edvard ble bare 30 år, men har utrettet mer i løpet av sine leveår enn de fleste 70{ndash}80-åringer makter gjennom et langt liv, sa moren, Stella Bjørnstad, til avisa Østlendingen i forrige uke. Ole Edvard Bjørnstad beskrives som en aktiv mann. Han var ugift og hadde ingen barn.

Eva Torbjørnsen Gimse (48)

fra Brumunddal. Oppvokst på Fredvang i Lofoten, men levde sitt voksne liv i Hedmark. Hun jobbet som lærer ved Brumund skole i Ringsaker. Eva var på vei hjem etter å ha besøkt familie i Trøndelag. Hun etterlater seg mann og en 16 år gammel sønn.

Arne Monsen (23)

fra Gjerdrum. Sammen med foreldrene hadde Arne Monsen nylig flyttet til Ådalsbruk i Løten kommune. Han pendlet herfra til Høgskolen i Hedmark på Rena. Han var i lokaltoget på vei nordover til skolen, da ulykken inntraff. Arne Monsen var ugift og hadde ikke barn. Han hadde fire brødre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer