Dødsulykken i Danmark:

De dramatiske minuttene

Line Ostenfeldt sier at hun møtte familien minutter før dødsulykken. Christoffer Damsgaard Fuglsig (23) forteller om den dramatiske redningsaksjonen som fant sted etter sammenstøtet.

SE TV: Lørdag var en norsk familie på fire involvert i et sammenstøt med et tog i Danmark. Far (27) og sønn (7) omkom, mens mor (32) og datter (6) overlevde. Det gjorde de blant annet med hjelp fra Christoffer (23), som forteller om hvordan det hele skjedde. Reporter: Frode Andresen. Foto: Frank Karlsen. Klipp: Emilie Rydning / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅRHUS (Dagbladet): Lørdag formiddag kolliderte en norsk familie på fire i en personbil med et tog på planovergangen i Trustrup utenfor Århus. Far (34) og sønn (7) omkom, mens mor (32) og datter (6) ble fraktet til Århus Universitetshospital uten alvorlige skader.

Offentligheten vet fortsatt lite om årsaken til ulykken, men vi vet derimot mer om minuttene før og etter at dødsulykken fant sted.

- Siste som så dem

Noen hundre meter fra ulykkesstedet leverte familien en hund på en kennel bare minutter før ulykken inntraff. Daglig leder ved Hallendrup Hundepension, Line Ostenfeldt, forteller til Dagbladet at hun var den siste som så familien før ulykken inntraff.

- Jeg opplevde dem som en forventningsfull familie som skulle ut og oppleve ting i løpet av ferien. At de et kvarter seinere ble utsatt for en ulykke, er selvfølgelig noe man ikke forventer. Det er fryktelig.

Bommene som skal installeres ved planovergangen innen 1. oktober, ligger fortsatt like ved. Direktør i Århus Letbane, Michael Borre, forteller til Dagbladet at de skal monteres i forbindelse med at hastigheten langs strekningen fra Århus til Grenaa skal økes til 100 km/t.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer