Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

De er arrestert!

ARRESTERT: Divine Brown føyde seg inn i rekken av prostituerte som ble kjent over natta. Filmstjernen Hugh Grant ble nemlig tatt i samme bil som henne. Og begge havnet i politiets fotoarkiv. Der er de i selskap med en rekke kjendiser.LONDON (Dagbladet): Dette er noen av de mest kjente, internasjonale stjernene. Alle har det til felles at de også er i politiets billedarkiv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fotografiene, som er tatt på politistasjonen, uten make-up og i triste omgivelser, er samlet i to bøker «Mug Shots» (St Martin's Griffins forlag), er interessante. Bildene og rettsreferatene er samlet av George Seminara.

Bøkene gir oss et innblikk i kjendisenes privatliv, som man sjelden får vite noe om når de intervjues i forbindelse med nye filmer, popkonserter eller sportsbegivenheter. Bøkene kom ut i USA tidligere i år. Nå er de også til salgs i Europa. · · Jane Fonda viser en knytteneve. Hun ble arrestert for angrep på politiet under en anti-Vietnam-demonstrasjon i 1970. Påtalemyndighetene henla saken uten å sikte henne.

· · Zsa Zsa Gabor er fotografert i 1989. Hun ble dømt for å ha slått en politimann, kjørt uten gyldig sertifikat og fordi hun hadde en åpnet flaske whisky i bilen. Hun fikk 72 timers fengsel, 1209 timers samfunnstjeneste og 13.000 dollar i saksomkostninger.

Forbausende mange kjendiser er straffet for kvinnemishandling, ofte mot den samme kvinne, som likevel vender tilbake til dem.

· · Dudley Moore ser ulykkelig ut etter at han er siktet for å ha mishandlet sin kjæreste Nicole Rotchild i mars 1994. Siktelsen ble seinere droppet og de giftet seg. · · Micky Rourke har vært til forhør flere ganger på grunn av angivelig mishandling mot sin kone Carre Otis. Hun ble skutt i skulderen i 1991 da de spilte inn en film sammen. Hun hevdet at han ikke hadde skutt henne. I 1994 ble han arrestert for mishandling av henne. Han fikk forbud mot å se henne. I 1995 flyttet hun tilbake til ham. · · Woody Harrelson ble arrestert for overfall i 1982. Han fikk en bot på 260 dollar.

· · O.J. Simpson etter arrestasjonen i juni 1994. Han ble imidlertid frifunnet i oktober i fjor. Tiltalen lød på drap av kona. Saken ble vist i fjernsyn og overført til en rekke land. · · Keanu Reeves tok seg sammen, etter at han så dette bildet av seg selv. Han ble arrestert for fyllekjøring for tre år siden. Det sies at han ble skremt av å se bildet fordi det minnet ham om faren Samuel Reeves, som fikk ti års fengsel for narkosalg. · · Al Pacino er også på listen av de arresterte. Han måtte tilbringe tre døgn i fengsel etter at det ble funnet et ulovlig skytevåpen i bilen hans. Det skjedde i 1961 og han var bare 21 år gammel. Han var så fattig at han ikke kunne betale for kausjon, men han ble heller ikke dømt. · · · Axl Rose , den uberegnelige lederen for Guns n'Roses, gikk løs på publikum under en konsert i St Louis. Han avlyste midt under konserten og det førte til opptøyer. Da politiet ville forhøre ham var han reist på turné. Han ble arrestert i juli 1992, fikk bot og to års betinget fengsel.

· · Hugh Grant viser klart at han er skamfull på dette bildet. Han er fotografert like etter at han ble tatt i sin bil med den prostituerte Divine Brown i juni i fjor. Han fikk 750 dollar i bot og to års betinget fengselsstraff.

· · Jennifer Capriati var siktet for å være i besittelse av cannabis i 1994, saken ble droppet da tennisstjernen frivillig startet behandling på en avvennings-klinikk.

· · Sid Vicious (medlem av Sex Pistols) var siktet for mord etter at kjæresten Nancy Spungen ble funnet drept i leiligheten. Kniven hans ble funnet ved siden av den myrdede. Han slapp ut mot stor kausjon mens saken ble forberedt og han døde seinere av en overdose.