Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

De er arrestert!

ARRESTERT: Divine Brown føyde seg inn i rekken av prostituerte som ble kjent over natta. Filmstjernen Hugh Grant ble nemlig tatt i samme bil som henne. Og begge havnet i politiets fotoarkiv. Der er de i selskap med en rekke kjendiser.LONDON (Dagbladet): Dette er noen av de mest kjente, internasjonale stjernene. Alle har det til felles at de også er i politiets billedarkiv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fotografiene, som er tatt på politistasjonen, uten make-up og i triste omgivelser, er samlet i to bøker «Mug Shots» (St Martin's Griffins forlag), er interessante. Bildene og rettsreferatene er samlet av George Seminara.

Bøkene gir oss et innblikk i kjendisenes privatliv, som man sjelden får vite noe om når de intervjues i forbindelse med nye filmer, popkonserter eller sportsbegivenheter. Bøkene kom ut i USA tidligere i år. Nå er de også til salgs i Europa. · · Jane Fonda viser en knytteneve. Hun ble arrestert for angrep på politiet under en anti-Vietnam-demonstrasjon i 1970. Påtalemyndighetene henla saken uten å sikte henne.

· · Zsa Zsa Gabor er fotografert i 1989. Hun ble dømt for å ha slått en politimann, kjørt uten gyldig sertifikat og fordi hun hadde en åpnet flaske whisky i bilen. Hun fikk 72 timers fengsel, 1209 timers samfunnstjeneste og 13.000 dollar i saksomkostninger.

Forbausende mange kjendiser er straffet for kvinnemishandling, ofte mot den samme kvinne, som likevel vender tilbake til dem.

· · Dudley Moore ser ulykkelig ut etter at han er siktet for å ha mishandlet sin kjæreste Nicole Rotchild i mars 1994. Siktelsen ble seinere droppet og de giftet seg. · · Micky Rourke har vært til forhør flere ganger på grunn av angivelig mishandling mot sin kone Carre Otis. Hun ble skutt i skulderen i 1991 da de spilte inn en film sammen. Hun hevdet at han ikke hadde skutt henne. I 1994 ble han arrestert for mishandling av henne. Han fikk forbud mot å se henne. I 1995 flyttet hun tilbake til ham. · · Woody Harrelson ble arrestert for overfall i 1982. Han fikk en bot på 260 dollar.

· · O.J. Simpson etter arrestasjonen i juni 1994. Han ble imidlertid frifunnet i oktober i fjor. Tiltalen lød på drap av kona. Saken ble vist i fjernsyn og overført til en rekke land. · · Keanu Reeves tok seg sammen, etter at han så dette bildet av seg selv. Han ble arrestert for fyllekjøring for tre år siden. Det sies at han ble skremt av å se bildet fordi det minnet ham om faren Samuel Reeves, som fikk ti års fengsel for narkosalg. · · Al Pacino er også på listen av de arresterte. Han måtte tilbringe tre døgn i fengsel etter at det ble funnet et ulovlig skytevåpen i bilen hans. Det skjedde i 1961 og han var bare 21 år gammel. Han var så fattig at han ikke kunne betale for kausjon, men han ble heller ikke dømt. · · · Axl Rose , den uberegnelige lederen for Guns n'Roses, gikk løs på publikum under en konsert i St Louis. Han avlyste midt under konserten og det førte til opptøyer. Da politiet ville forhøre ham var han reist på turné. Han ble arrestert i juli 1992, fikk bot og to års betinget fengsel.

· · Hugh Grant viser klart at han er skamfull på dette bildet. Han er fotografert like etter at han ble tatt i sin bil med den prostituerte Divine Brown i juni i fjor. Han fikk 750 dollar i bot og to års betinget fengselsstraff.

· · Jennifer Capriati var siktet for å være i besittelse av cannabis i 1994, saken ble droppet da tennisstjernen frivillig startet behandling på en avvennings-klinikk.

· · Sid Vicious (medlem av Sex Pistols) var siktet for mord etter at kjæresten Nancy Spungen ble funnet drept i leiligheten. Kniven hans ble funnet ved siden av den myrdede. Han slapp ut mot stor kausjon mens saken ble forberedt og han døde seinere av en overdose.

AL PACINO hadde ikke penger til kausjon.
AXL ROSE fikk bot og to års betinget fengsel.
JANE FONDA ble arrestert for angrep på politiet.
MICKY ROURKE
WOODY HARRELSON fikk en bot på 260 dollar.
KEANU REEVES
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media