Årets navn 2020

De er nominert til «Årets navn»

Bli med og kår vinneren.

STEM PÅ ÅRETS NAVN: Du kan være med og bestemme hvem som stikker av med prisen for Årets navn 2020. Foto: Dagbladet og NTB Scanpix
STEM PÅ ÅRETS NAVN: Du kan være med og bestemme hvem som stikker av med prisen for Årets navn 2020. Foto: Dagbladet og NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For 19. året på rad kårer Dagbladet «Årets navn» i Norge. Hvem som vinner kan du være med på å bestemme.

Stem på din kandidat i stemmeboksen under!

- Årets navn er blitt en fast tradisjon i Dagbladet, og i år er vi stolte over å dele ut prisen for 19. gang på rad, sier sjefredaktør Alexandra Beverfjord i Dagbladet.

Annerledes-året

- Prisen går til noen som har utmerket seg spesielt i året som har gått. Det kan være noen som har vært til stor inspirasjon for andre, noen som har gjort en innsats utover det eller noen som har gjort noe som har fått betydning for mange, sier Beverfjord.

Corona

Sykepleierne er blant dem som har vært mest preget av pandemien. De har stått i frontlinjen i kampen mot covid-19. Mange fant fram sykepleieruniformen igjen og meldte seg til tjeneste da belastningen var stor. En som også har jobbet seint og tidlig er assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad. Morgen og kveld har han vært i tv-ruta og forklart hva du kan gjøre og ikke kan gjøre.

Barneombud Inga Bejer Engh gikk i bresjen for de sårbare barna da skolene stengte i mars. Mens andre krevde strengere tiltak, trådte barneombudet fram som en tydelig motstemme med solid faglig tyngde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer