«De fikk en Terra-joker»

Leserne er ikke imponert over nordlandskommunene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) «Krøvel velle-voll er ordfører i nordlandskommunene og har spilt joker-nord. De fikk en Terra-joker,» skriver en leser på Dagbladet.no klokka 14:52.

I kommentarfeltene får kommunepolitikerne i Narvik, Hemnes, Hattfjelldal og Rana hard medfart etter at de har gamblet bort innbyggernes penger på risikable investeringer.

«Halvorsen sier at staten og fellesskapet har ikke penger til å dekke dumme kommunepolitikeres finansielle krumspring.

Da sier jeg at det har faen ikke min sparebank heller. Som innskyter har jeg ikke tenkt å sitte passiv å se min bank redde kommunene fra finansiell katastrofe!

La heller dette være en test der vi kanskje får se den første \'konkursen\' i kommune-Norge, som igjen medfører at kommunen blir satt under adminstrasjon av staten!,»  skriver leseren «Arild» i en kommentar som har fått 145 anbefalinger fra andre lesere.

«*sutre* Kjære finansminister Kristin Halvorsen, jeg har *snufs* spilt bort alle penga mine hos Norsk Tipping jeg *snufs* Kan jeg få dem igjen av deg tror du?» skriver leseren Knut Stian Olsen på sin blogg, der han også skriver at han som Sparebank-kunde ikke er interessert i å ta regningen for bankene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer