«De fikk en Terra-joker»

Leserne er ikke imponert over nordlandskommunene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) «Krøvel velle-voll er ordfører i nordlandskommunene og har spilt joker-nord. De fikk en Terra-joker,» skriver en leser på Dagbladet.no klokka 14:52.

I kommentarfeltene får kommunepolitikerne i Narvik, Hemnes, Hattfjelldal og Rana hard medfart etter at de har gamblet bort innbyggernes penger på risikable investeringer.

«Halvorsen sier at staten og fellesskapet har ikke penger til å dekke dumme kommunepolitikeres finansielle krumspring.

Da sier jeg at det har faen ikke min sparebank heller. Som innskyter har jeg ikke tenkt å sitte passiv å se min bank redde kommunene fra finansiell katastrofe!

La heller dette være en test der vi kanskje får se den første \'konkursen\' i kommune-Norge, som igjen medfører at kommunen blir satt under adminstrasjon av staten!,»  skriver leseren «Arild» i en kommentar som har fått 145 anbefalinger fra andre lesere.

«*sutre* Kjære finansminister Kristin Halvorsen, jeg har *snufs* spilt bort alle penga mine hos Norsk Tipping jeg *snufs* Kan jeg få dem igjen av deg tror du?» skriver leseren Knut Stian Olsen på sin blogg, der han også skriver at han som Sparebank-kunde ikke er interessert i å ta regningen for bankene.

REAGERER: Bloggeren Knut Stian Olsen ønsker ikke at hans bank skal ta regningen for kommunepolitikernes feilinvesteringer.