- De fire siktede bodde i huset hvor savnede Thor (49) ble funnet død

Mannen leide ut huset han hadde arvet.

FUNNET DØD: Thor Alstad-Kristiansen (49) ble fredag funnet død i Valberg i Lofoten. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig og har pågrepet fire personer i saken. Foto: Eric Fokke / NTB scanpix
FUNNET DØD: Thor Alstad-Kristiansen (49) ble fredag funnet død i Valberg i Lofoten. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig og har pågrepet fire personer i saken. Foto: Eric Fokke / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De fire polske statsborgerne, tre menn og én kvinne, som i går ble pågrepet og siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en Thor Alstad-Kristiansen (49) ble funnet død i et hus i Valberg i Nordland, satt i går kveld i avhør.

- Ingen av dem erkjenner straffskyld, sier politiadvokat Rita Hermansen Dahl til Dagbladet.

Mannen var bosatt i Telemark, men hadde arvet huset, og de fire siktede skal nå ha bodd i huset.

- En av dem står oppført som leietaker, sier Dahl.

Alstad-Kristiansen var meldt savnet før han ble funnet død med synlige skader i huset. Nordlys melder at skadene var både på kroppen og hodet. Den siste kontakten 49-åringen skal ha hatt med en bekjent, skal ha vært en telefonsamtale tirsdag kveld. Da var han i huset på Valberg.

Politiet vurderer i løpet av helga om de fire siktede skal framstilles for varetektsfengsling. Enn så lenge sitter de i arresten. De fire ble pågrepet på arbeidsplassen sin fredag.


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram