- De flakset gjennom lufta

- Jeg så hele opptrinnet. Ungdommene flakset gjennom lufta da drosjen traff dem, forteller familien Husebøs nabo som var vitne til opptrinnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Naboen vil verken ha navn eller bilde i avisa, men forteller gjerne hva han opplevde i går natt.

- Jeg sto opp fordi hunden var urolig, og hørte straks at det var krangling og bråk utenfor. Jeg så nabogutten og noen andre stå ved siden av en drosje og diskutere ett eller annet, forteller øyenvitnet, som vil bli en sentral brikke i politiets etterforsking av det dramatiske opptrinnet.

- Plutselig kjørte drosjen, og da kastet en i flokken noe som traff bilen bak. Bilen fortsatte om lag 50 meter bort i gata før den stoppet for så å komme tilbake i avsindig fart.

- Det var et forferdelig syn da ungdommene ble truffet. De flakset bokstavelig talt i alle retninger. Den ene ble til og med slengt over bilen. Etter dette kjørte han vekk. Det var så uvirkelig, akkurat som på film, sier den rystede naboen.
- Det er utrolig at det gikk bra med guttene. Da jeg styrtet ut for å hjelpe fryktet jeg at utfallet for noen av dem kunne være det verst tenkelige etter det voldsomme sammenstøtet, avslutter han.