- De fleste av dere kjenner meg på grunn av barten

Her er Nick Offermans «movember»-tips.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Vi er ni dager inn i november, som også betyr at årets «Movember» er godt igang.

«Movember» er en årlig begivenhet der menn over hele verden viser sitt engasjement ved å la barten gro fritt gjennom hele november måned, for å skape oppmerksomhet og samle inn penger til forskning av prostatakreft og andre mannlige krefttyper.

Blant dem som har engasjert seg i årets «Movember» er skuespilleren Nick Offerman (42), som har spilt i filmer som «Sin City 2» og «The Men Who Stare at Goats» og tv-serien «Parks and Recreation».

I et filmklipp, lagt ut på nettstedet Made Man, promoterer Offerman «Movember» ved å dele noen humoristiske tips til andre menn der ute, som kunne tenke seg en like imponerende bart som ham selv.

- Spis en rå løk - Noen av dere gjenkjenner meg kanskje som Ron Swanson fra NBCs «Park and Recreation», men la oss være ærlige: De fleste av dere kjenner meg for denne, sier han og tar seg til sin fyldige bart.

På Made Man assosieres «Movember» med maskulinitet, og det er flere av rådene Offerman kommer opp med til dem som har lyst til å anskaffe seg en skikkelig bart, som er av det maskuline slaget.

Rådene innebærer blant annet å svette, slå inn en spiker med en hammer, og spise en rå løk.

Til sist kommer han med det viktigste rådet av alle:

- Ikke barber deg over leppa.

ENGASJERT I «MOVEMBER»: Skuespiller Nick Offerman har en såkalt «movember»-bart. Foto: Made Man
ENGASJERT I «MOVEMBER»: Skuespiller Nick Offerman har en såkalt «movember»-bart. Foto: Made Man Vis mer